de JOT toppers

Wini Weidenaar

Ik ben een maatschappelijk ondernemer en zet mij in voor belangrijke vraagstukken op het gebied van o.a. lange termijn denken, klimaat, biodiversiteit en transitie in de meest brede zin van het woord waarbij mijn rol veelal te maken heeft met participatie en communicatie. Sinds 2006 ben ik zzp’er en werk ik voor diverse opdrachtgevers zowel in de culturele sector als voor overheden en organisaties. Ik ben opgegroeid in een familiebedrijf, Weidenaar uit Dokkum.  

Mail Wini

Marian van Voorn

Een geboren en getogen Stadjer, een sociaal ondernemer met als rode draad de wereld een beetje mooier maken en ‘de mensen betrekken om wie het gaat’. Van burgerberaden en jongerentoppen tot midden in een wijk of dorp werken, in een stad of op het platteland; dialoog, ontmoeting en cultuur zijn daarbij constante factoren. 

Mail Marian

Fenna Smits

Ik ben een pedagoog (in wording) en een echte maker. Dit uit zich op het gebied van theater maar ook andere evenementen vind ik leuk om te organiseren. Ik voel me snel verantwoordelijk en wil me graag inzetten voor maatschappelijke thema’s. Ik ben creatief, sensitief en denk graag out of the box. Ik begin net aan mijn carrière als zzp’er en heb er heel veel zin in.

Mail Fenna

Anouk maassen

Een Nijmeegse die haar hart verloor aan een Groninger. Ik werk vanuit mijn hart en ben erop gericht dat een ieder zijn of haar plekje op deze gekke wereld kan vinden.
In mijn werk vind ik het het allerleukst om te schakelen tussen hoogover vraagstukken en down-to-earth uitvoering: niet teveel praten, maar veel doen. Natuurlijk wel goed doordacht en ik wil altijd vanuit de bedoeling werken, niet omdat het nu eenmaal zo is.
Ik werk voor twee fantastische stichtingen in Delfzijl en ben daarnaast zzp’er.

Hulp nodig

Ons inhuren
Wil je een traject starten waarbij je jongeren wilt betrekken en kun je hierbij hulp gebruiken? Dan kun je ons uiteraard inhuren en doen we het samen.

Training
Een snelle start maken met je eigen jongerentraject? In een dag delen we onze ervaring en tips, en gaan we praktisch aan de slag om tot een plan te komen die bij jullie vraag en doel past. Ook online mogelijk!

Strippenkaart
Wil je meedenk- of adviesuurtjes op afroep? Dan is onze optie voor een strippenkaart ideaal. 12 uur, voor de prijs van 10 en snel en in overleg inzetbaar wanneer jullie dat willen.

JOT boek

Neem contact met ons op voor een offerte. 

Neem gerust contact op!