de JOT toppers

Wini Weidenaar

Ik ben een maatschappelijk ondernemer en zet mij in voor belangrijke vraagstukken op het gebied van o.a. lange termijn denken, klimaat, biodiversiteit en transitie in de meest brede zin van het woord waarbij mijn rol veelal te maken heeft met participatie en communicatie. Sinds 2006 ben ik zzp’er en werk ik voor diverse opdrachtgevers zowel in de culturele sector als voor overheden en organisaties. Ik ben opgegroeid in een familiebedrijf, Weidenaar uit Dokkum.  

Mail Wini

Marian van Voorn

Een geboren en getogen Stadjer, een sociaal ondernemer met als rode draad de wereld een beetje mooier maken en ‘de mensen betrekken om wie het gaat’. Van burgerberaden en jongerentoppen tot midden in een wijk of dorp werken, in een stad of op het platteland; dialoog, ontmoeting en cultuur zijn daarbij constante factoren. 

Mail Marian

Fenna Smits

Ik ben een pedagoog (in wording) en een echte maker. Dit uit zich op het gebied van theater maar ook andere evenementen vind ik leuk om te organiseren. Ik voel me snel verantwoordelijk en wil me graag inzetten voor maatschappelijke thema’s. Ik ben creatief, sensitief en denk graag out of the box. Ik begin net aan mijn carrière als zzp’er en heb er heel veel zin in.

Mail Fenna

Bernou Nita Ozinga

Volgt snel!

Neem gerust contact op!